De Klussenier Björn Basjes

De Klussenier Björn Basjes
De Klussenier Björn Basjes

Assumburg 34
8226 RB Lelystad

Dien uw aanvraag in »

0320 25 17 72
06 5145 7735
bjornbasjes@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 81335245

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Björn Basjes en met mijn klusbedrijf De Klussenier Björn Basjes sta ik voor u klaar om al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Mijn bedrijf is gevestigd in Lelystad. Voor klanten in Lelystad, Dronten, Almere en omgeving ben ik dus beschikbaar.

Met mijn klusbedrijf sta ik klaar voor alle mogelijke werkzaamheden in en rondom uw woning. Daarbij kunt u denken aan grote projecten zoals badkamer verbouwingen, toilet renovaties en het plaatsen van keukens. Ook verschillend timmerwerk, zoals het plaatsen van veranda’s, garages verbouwen en zolders renoveren, en het uitvoeren van schilderwerk binnen behoren tot de mogelijkheden.

Door mij in te schakelen voor uw opdrachten haalt u een hardwerkende en veelzijdige vakman in huis. Bij het uitvoeren van het werk vind ik het belangrijk om samen met u als klant invulling te geven aan de wens. Hierbij werk ik erg transparant en u kunt erop rekenen dat de afspraak altijd de afspraak is.

Naast mijn kwaliteiten en kennis kunt u ook rekenen op de voordelen die u van een Klussenier mag verwachten. Ik ben een veelzijdige en betrouwbare vakman. Verder geef ik zoals Klusseniers altijd 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, bereken ik nooit voorrijkosten en kunt u altijd een vrijblijvende offerte verwachten.

Heeft u een opdracht voor een verbouwing of een renovatie in de omgeving van Lelystad, Dronten of Almere? Neem dan contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. Ik zal daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Veranda plaatsen
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk en meedenkend. Kon snel beginnen en makkelijk in contactJustin uit Lelystad
Zeer positief en aan te bevelen.Dennis uit Lelystad
Björn reageert snel op berichten en hij kon snel onze lekkage verhelpen. Hij werkt netjes en is hij erg vriendelijk. Wij zullen zeker weer contact met hem opnemen voor een volgende klus.Bart uit Lelystad
Bjorn is nog niet zo lang gelden gestart als Klussenier maar kan bogen op een lange technische ervaring vanuit zijn vorige werk. Dat merk je in zijn manier van aanpak, zijn rust in uitvoering, in de begroting van het werk en in de degelijkheid waarmee hij de klus klaart. Daarnaast is Bjorn aangenaam gezelschap. Zeer aan te bevelen!Ap uit Lelystad
Uitstekend werk geleverd. Hele aardige man Voor mij wat onduidelijkheid bij de factuur. Ook keurig opgelost.Tony uit Lelystad
Duidelijk communicatie en prettig om in huis te hebben. Ziet details tijdens het klussen.Jan uit Lelystad
Prima contact en reageert snel en fuidelijkJan uit Lelystad

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...